For noen få dager siden begynte vår Facebook-side plutselig å få mange negative anmeldelser. Det skjedde få dager etter at Tyrkias Tidende passerte 9000 likerklikk. Flere personer ga oss 1-stjerne med få timers mellomrom. Før det hadde gått et døgn sank vår gjennomsnittlige karakter fra 4,6 (av totalt 5) til 4,0. Disse stjernerangeringene kom fra personer som ikke pleide å følge med på Tyrkias Tidende. Det var heller ikke oppgitt en begrunnelse for hvorfor disse Facebook-brukerne hadde gitt oss stjernerangering 1, eller noen tilbakemeldinger om hva vi kunne gjøre for å bli bedre.

 

Alt tydet på at det var noen som hadde organisert seg og jobbet systematisk for å ødelegge vårt gode omdømme.  VI gjør oppmerksom på at Tyrkias Tidende er åpen for både positive og negative tilbakemeldinger, og vi er ikke redd for å få kritikk. Et systematisk og organisert svertekampanje er derimot noe helt annet. Torsdag ettermiddag valgte vi på Tyrkias Tidende derfor å skrive et lite innlegg om det som hadde skjedd, og oppfordret våre faktiske følgere til å komme sine egne vurderinger – både positive og negative – slik at stjerne-karakteren vår sto i samsvar med virkelighet. Den aktuelle posten kan du finne her.

 

Og det ble en overveldende positiv respons. Innen et par timer fikk vi godt over hundre nye anmeldelser, flere likerklikk og massevis av motiverende og oppmuntrende tilbakemeldinger. Med til sammen nærmere 200 anmeldelser som ga Tyrkias Tidende 5-stjerner gikk stjernerangeringen raskt opp til 4,6 igjen, og det fortsetter å komme stadig nye støtteerklæringer.

 

Tyrkias Tidende har som ambisjon å være den fremste nyhets- og informasjonsformidleren om Tyrkia og Tyrkia-relaterte saker, og vi skal være et møtepunkt for alle som ønsker å følge med på det som skjer i og rundt landet. Derfor deler vi store og små, gledelige og triste saker fra et bredt spekter av kilder, selv om alt ikke faller i like god smak hos alle. Vårt mål er å vise ulike perspektiver på Tyrkia-relaterte saker og ulike sider, både positive og negative, ved Tyrkia.

 

Den massive støtten har gitt oss mer energi og motivasjon til å stå på, samtidig som vi nå kjenner enda mer på det ansvaret som hviler på oss.

 

Vi takker igjen alle for støtten de har vist oss.

 

Hilsen

 

Teamet bak Tyrkias TIdende

TT anmeldelser