Den kjente Co-lederen av den norske organisasjonen Ungkurd Norge Riksforbundet, Andam Aso Aziz, skriver på sin åpne Facebook-profil at de tyrkiske byene Istanbul og Ankara må brennes, og at PKK, som av EU, NATO og Tyrkia regnes som en terrororganisasjon, må angripe alle tyrkiske soldater og politifolk, og brenne alle offentlige bygninger.

Uttalelsene vekker reaksjoner fra flere hold.

PKK må også trappe opp sine kamper i Tyrkia. Istanbul og Ankara må brenne for at Erdogan skal stoppe.

Jeg mener at TAK, PKK og alle andre grupper må angripe enhver soldat, politi og MIT i Ankara og Istanbul. offisielle bygg må brennes og Krigen må utvides for at verden skal gripe inn, så enkelt er det.

Skjermdump hentet fra Facebook-profilen til Andam Aso Aziz lørdag 20.januar 2018. (OBS: Kommentaren har nå blitt slettet fra Facebook-siden.)

Hva mener du om saken? Skriv gjerne din mening i kommentarfeltet, eller følg diskusjonen på Facebook.